Horváth Éva

Augusztus végén született meg Horváth Éva kisebbik fia Alex. Büszke édesanyja eddig még csak hátulról mutatta meg azonban most a Story magazinnak köszönhetően megtört a jég.


10 Winter Dot Art Printables Winter Crafts Preschool Winter Preschool Bear Crafts

Éva karrierjének kezdete a 90-es évekre nyúlik vissza amikor még minden annyira más volt.

. A műsorvezető-modell legújabb vlogjában azonban elárulja párja nevét akit Gábornak hívnak. A legfrissebb hírek ittBár a kismama rajongói az elmúlt időszakban többször is megpillanthatták a csöppségeket az senki figyelmét nem kerülte el hogy Éva párja eddig egyetlen egyszer sem. Most azonban egy közös megegyezés alapján úgy döntöttek hogy itt az idő megmutatni a rajongóknak kitől is.

A család járt már itt többször is a sziget második otthonuknak számít a modell-műsorvezető kisfia angolul és indonézül tanul majd a kinti oviban. December 24 0618 comment7 hozzászólás. Horváth Éva mostanra nem csak hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb szépségkirálynőjének de két kisgyerek büszke édesanyjának is mondhatja magát.

Horváth Éva bombaformában a szülés után. A 43 éves modell végre kicsalogatja a nyilvánosság elé a gyermekei apját de csak egy feltétellel. Új vlogot indított Youtube-csatornáján Horváth Éva egykori szépségkirálynő és egyből komoly tartalommal kápráztatta el rajongóit.

Horváth Éva szinte mindig is szűkszavú volt ha gyermekei apjáról volt szó. Horváth Éva mindig is óvta a magánéletét most azonban úgy döntött mégis megmutatja a párját. A 43 éves Horváth Éva egy feltétellel ment bele hogy családjának kilétét nyilvánosságra hozza.

Elámultak a rajongók a kétgyermekes édesanyán A modell augusztusban adott életet kisebbik fiának Alexnek és bár a napjai a gyermekei körül forognak nagyon élvezi ha kamera elé állhat. 1 day agoHorváth Éva azt is beharangozta hogy átmenetileg külföldre költöznek a hideg elől és most megtudtuk hova indulnak. Éva a magazinban mesélt is egy kicsit mindkét fiáról amiből az is kiderül Kristóf milyen jó.

A közösségi médiában így szinte soha nem is szerepeltette őt. 1 day agoHorváth Éva féltve óvja magánéletét párjáról és gyermekei édesapjáról ez idáig azt sem lehetett tudni hogy hívják. Lassan 30 év telik el azóta de még mindig káprázatosan néz ki el sem titkolhatná az erős génjeit.

A gyönyörű anyuka és két nem kevésbé szép fia most egy gyönyörű fotón látható. Horváth Éva nagyon hamar ikonná vált a hazai modellvilágban nem sokan lehetnek akik nem ismerik a nevét még a fiatalok körében sem. Horváth Éva közzétette a videót kisfia születéséről felkavaró részekre figyelmeztet.


Pin On Rebecca Ferratti


10 Easter Jesus Cross At Coloring Pages Book For Kids Boys Gif 928 1 200 Pixels Coloring Pages Heart Coloring Pages Easter Coloring Pages


Art Wall Kids Train Wall Art Animal Wall Art Nursery


Crystal Resin Glass Huge Pair Agate Abstract Modern Custom Etsy Etsy Painting Resin Wall Art Oil Painting Texture


The Wads Chocolate Chip Cookies Chocolate Chip Cookies Recipes No Bake Desserts

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel